18 de mayo de 2011

Paraules d'Ernestina Borràs, candidata del PSPV a l'alcaldia

Estimats veins i veïnes,

Segur que ja són sabedors/es de la nostra candidatura i que ens coneixen a tots i totes, perquè som gent que sempre hem estat participant en les associacions, treballant, col·laborant i sent socis de totes elles. Hem lluitat perquè mai se’ls retalle ni un cèntim de les seues subvencions i així seguirem fent-ho. Som una candidatura jove, però a la vegada en experiència, que estem compromesos amb el nostre poble i amb la nostra gent.

Entre tots hem confeccionat el programa electoral que ara tenen entre mans i ho hem fet amb molta il·lusió. Il·lusió que volem compartir en tots vostés. Coneixem les necessitats de tots els calijons i calijones, i treballarem amb esforç per poder millorar i enaltir el nostre poble; fent-lo punt de referència de la comarca. On sempre hem estat.

Però sobretot volem estar al seu costat per escoltar-los i ajudar-los a fer realitat aquelles propostes i inquietuts que tinguen, per fer entre tots un Càlig millor i sentir-nos orgullosos de ser calijons i calijones.

Finalment, només els demano que el dia 22 de maig, dia de les eleccions municipals i autonòmiques, vagen a votar, fent abans una reflexió sobre com tenim el nostre poble i com el volem tindre. Estudien la nostra candidatura i després voten en conseqüència. Segur que els serà fàcil decidir-se, perquè estic convençuda que la millor opció serà el PSPV de Càlig.

Per això els demano el seu vot per a la candidatura del PSPV, la qual jo encapçalo. Però si la seua opció no és aquesta, han de tenir present que tant jo com els meus companys de candidatura, sempre estarem al seu costat pel que necessiten.


Reben una forta abraçada.

Ernestina Borràs Bayarri

Candidata a l’alcaldia del PSPV de Càlig

No hay comentarios: