21 de mayo de 2007

Carta del candidat als joves que voten per primera vegada

Estimat calijó,

Com ja sabràs el proper 27 de maig es celebren eleccions a l'alcaldia i a la presidència de la Generalitat.

Sé que és la primera vegada que vas a participar en unes eleccions municipals i he de dir-te, que tens l'oportunitat d'anar a exercir el teu dret, el teu vot.

Les nostres generacions es van vore impedides d'exercir el dret al vot, algo que ara es considera tan normal, però que en les Dictadures no ho és. La Democràcia dona la possibilitat que el teu pensament, expressat en vot, puga influir en el pervindre de Càlig i en el de la Generalitat.

Una vegada feta aquesta introducció, voldria que considerares seriosament i elegires PSPV-PSOE, que és l'opció que represento junt a altres onze companys i companyes dels quals ja estaràs assabentat.

I voldria que ho feres per, entre d'altres, aquestes qüestions:
  • Perquè Càlig s'ha transformat durant els últims anys en un lloc de referència en la comarca.
  • Perquè hem ajudat a totes les entitats locals (Agrupació Musical, Fotoclub, tunning, frontennis, penyes taurines -hem estat darrere d'elles en els bons i en els mals moments-, AMPA,...)
  • Perquè hem subvencionat amb 400 euros a 33 joves que van sol·licitar l'ajuda per a l'habitatge.
  • Perquè s'han donat ajudes a les regines i dames per a que no resulto tan gravosa la seua participació en la festa.
Tot el que hem dit, seguirem fent-ho en la propera legislatura; a més, us comuniquem que en els terrenys municipals de la Rasa anem a fer VPO (Vivendes de Protecció Oficial) per a tots aquells calijons que no poden arribar a adquirir un habitatge als preus actuals.
Una important novetat serà també obrir el poliesportiu tots els dies per a aquells amants del tennis i frontennis que ho vullguen utilitzar.

Tot el que he dit es complirà de la mateixa manera que es va complir el programa que vam dissenyar l'any 2003. Tenim un equip de calijones i calijons amb ganes de fer millor, si cap, la nostra tasca. Sempre hem sigut calijons, i estem molt orgullosos de ser-ho. Vam descobrir Càlig quant vam nèixer, no ara fa tres mesos quan no ens van recalificar un terreny.

A la política municipal s'està (amb errades i encerts) per a servir al veïnat, no per a traure profit.

Estimat amic, res més, per tot el que t'he dit, però millor pel que sents dir del nostre poble, la teua opció ha de ser PSPV-PSOE.

Rep una salutació cordial,

Manuel Anglés i Anglés
Candidat del PSPV-PSOE a l'alcaldia de Càlig

No hay comentarios: