22 de mayo de 2007

Carta d'Ignasi Pla, candidat a la presidència de la Generalitat

Benvolguts amics i amigues:


Després de 12 anys de governs del pp en la Generalitat Valenciana, el pròxim diumenge 27 de maig es decideix el futur de la nostra Comunitat. En les seues mans està decidir pel canvi. Perquè amb el canvi guanyem tots.


Fixe´s en la importància de la seua decisió: si guanya el PP seguiran malbaratant-se milers de millons d'euros en propaganda i en obres faraòniques. Si vota pel canvi, treballarem per tindre la millor Educació, la millor Sanitat, la millor Assistència Social, les millors Pensions. Perquè per a mi, estos són els nostres "Grans Projectes".


Amb el canvi guanyen els joves, que tindran una ajuda de 150 € per a transport públic i un pla d'accés a la vivenda que els permetrà adquirir a un preu assequible una vivenda de protecció oficial.


Amb el canvi guanya la seua familia, que tindrà assegurada una ajuda directa -fins 3000 euros- per cada fill nascut o adoptat; a més de llibres de text gratuïts durant tota l'ensenyança obligatòria.


Amb el canvi guanyen els majors, perquè ningú cobrarà una pensió de menys de 600 euros, i tindran gratis les pròtesis mèdiques i el servici de tele-assitència.


Per tot això, i per molt més, amb el canvi guanyem tots. Guanya el teu barri, el teu carrer, el teu jardí, el teu poliesportiu, el teu transport públic, que serà segur i de qualitat. Amb el canvi guanya la teua escola, perquè no estarà en barracons i tindrà menjador escolar, i estarà oberta 12 hores al dia tot l'any. Amb el canvi guanya el treball, que serà segur, estable i de qualitat.


AMB EL CANVI GUANYEM TOTS.


ARA ET TOCA A TU, ARA TOCA EL CANVI A LA GENERALITAT.


PD: Ens veiem el pròxim 27 de maig i, RECORDA, el teu vot decideix el canvi

No hay comentarios: